HR Sygnał: Dyrektywa o ochronie sygnalistów

Jak pomóc Ukrainie?

Bartosz Tomanek obejmuje stanowisko: Starszego Prawnika Zarządzającego Zespołem PCS|Littler w Gdańsku

01.09.2021

Od 1 września br. mec. Bartosz Tomanek obejmuje stanowisko: Starszego Prawnika Zarządzającego Zespołem PCS | Littler w Gdańsku.

Bartosz jest doświadczonym doradcą cenionym przez Klientów za pragmatyzm i efektywność. Doradza w pełnym zakresie spraw, a w szczególności HR compliance i whistleblowingu. Wspiera Klientów przy prowadzeniu wewnętrznych postępowań wyjaśniających, w tym dot. wewnętrznych nieprawidłowości, mobbingu, dyskryminacji, molestowania, czy nadużyć menedżerskich. Bartosz posiada certyfikat Approved Whistleblowing Compliance Officer.

„Gdańsk i Pomorze to obszar szczególnej aktywności Klientów PCS | Littler. Wzmacniamy nasz zespół stawiając na jego czele bardzo doświadczonego i kreatywnie myślącego doradcę. Jesteśmy przekonani, że przedsiębiorcy z Pomorza docenią najmocniejsze strony Bartosza i naszej kancelarii”  – powiedział Sławomir Paruch, Partner PCS | Littler Global.

***

PCS Paruch Chruściel Schiffter | Littler Global to kancelaria pierwszego wyboru prawa HR o globalnym zasięgu, która doradza we wszystkich kwestiach prawa HR dot. zatrudnienia, global mobility&immigration, wynagrodzeń i premii, compliance, ZFŚS, ZUS, sporów sądowych, restrukturyzacji, zasad motywacyjnych i lojalnościowych, czasu pracy, programów emerytalnych, PPK, PPE, danych osobowych.

Zespół PCS | Littler jest w Polsce tworzy grono ponad 80 doświadczonych prawników, konsultantów oraz wsparcia administracyjnego. Kancelaria posiada biura w 6. lokalizacjach w Polsce: Warszawie, Katowicach, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu oraz Gdańsku. Littler Global to ponad 1600 prawników pracujących w 23 krajach, na 4 kontynentach, 100 biurach